Drop Off - Keramisk Lakkbeskyttelse

Dropoff er en av verdens beste keramiske lakkbehandlinger.En av markedets desidert beste lakkbehandlinger! Beskytt bilen eller motorsykkelen og oppretthold utseende lengst mulig. Med en holdbarhet på opptil 5 år tåler denne lakkforseglingen alt fra avfettingsmidler til veisalt, frost og fugleavføring helt overlegent.

Timebestilling gjøres på [email protected] eller tlf 970 74 233.

 

Priser:
Liten bil - 11000 kr
Personbil - 12300 kr
SUV - 13300 kr
Transporter - 14500 kr

Ved bruktbil tilkommer lakkrens på kr 2800 - dette må utføres før Drop Off behandlingen kan legges på bilen. Vi kjører 3 stegs lakkrens for å fjerne så mye riper som mulig.

Dersom bilen er tett sort lakk (uten metallic) koster behandlingen 2800 kr ekstra og tar ett døgn ekstra - dette pga kompleksiteten ved denne lakktypen.

 

Drop Off behandlingen utføres på èn arbeidsdag - men bilen må stå over natten for herding.

Husk at bilen ikke skal vaskes med noe form for kjemikalier de første 14 dagene etter behandlingen.

 

 

 

Drop Off - Et unikt hybridprodukt

Drop Off er hele 1600 % hardere enn vanlig voks! Hardhetsgraden er 9H.

Denne lakkbeskyttelsen tåler alle typer av avfetting bedre enn tidligere generasjoners  lakkbeskyttelse som er voks- eller polymerbaserte. Behandlingen har en holdbarhetstid på opptil 5 år om bilen vaskes regelmessig på en profesjonell måte. For å opprettholde garantien skal bilen skal inn til vedlikeholdsvask èn gang i året.

 

Dropoff Vedlikeholdsvask

Dropoff vedlikeholdsvask koster 3000 kr inkl mva - da fjerner vi kjemisk alt av salt og forurensing som har kommet på bilen før vi rebehandler den med en ny topcoat med keramikk. Inkludert i prisen er 1 t med polering av høyglanslister. Lakken kan ikke poleres da dette fjerner coatingen. 

 

 

Nedenfor kan du se et utvalg av videoer for å se hvordan vi utfører behandlingen. Følg oss på Youtube for jevnlige oppdateringer!

 

Unik test gjort av Statens Provningsanstalt

Drop Off er det eneste lakkbeskyttelsesproduktet siden 1989 som har utført en vasketest hos Statens Provningsanstalt i Sverige. Testen viser uforandret lakkoverflate etter hele 150 bilvask! Drop Off er derfor en av markedets desidert beste lakkbehandlinger.

Denne lakkforseglingen tåler avfettingsmidler, veisalt, surt regn, uv-stråler, sollys, frost og fugleavføring overlegent bedre enn de tradisjonelle metoder for lakkbeskyttelse.

 

Drop off behandlingen imponerer med sin suverene motstandsdyktighet mot riper og en glans som er fullstendig enestående.