Teflonbehandling

Teflonbehandling / keramisk polering av bil med 12 mnd holdbarhet.


Keramisk Polering

Keramisk polering er vår mest etterspurte behandling - vi utfører dette på over 1000 biler i året. Dette er samme behandlingen vi før kalte teflonbehandling - eneste forskjellen er at vi har erstattet teflonbehandlingen med Keramisk wax.

 

Priser (inkl mva)

Liten bil - 7000 kr

Personbil - 7800 kr

Suv - 8900 kr

Transporter m.m - 10000 kr

 

Dersom bilen er tett sort lakk (uten metallic) koster behandlingen 2800 kr ekstra og tar ett døgn ekstra - dette pga kompleksiteten ved denne lakktypen.

 

Slik utføres behandlingen
Vi avfetter og vasker bilen grundig, felger og under\innerside av alle dører blir skrubbet og rengjort - deretter blir hele bilen behandlet med Clay Magic - en spesiell lakkrengjørings leirkloss som fjerner piggstøv, salt og andre urenheter i lakken etterfulgt av en ny og skånsom vask, før vi tørker den tørr med microfiberkluter og trykkluft.

Vi taper alle lister og gummidetaljer før vi lakkrenser (rubber) bilen i 3 steg - grov - medium og fin rubbing - dette blir håndtørket av med microfiberkluter. Deretter legger vi på keramisk wax for hånd. 

 

 

Kromdetaljer, eksospotter og detaljer blir møysommelig gått over og pusset.

 

 

 

Keramisk wax har en holdbarhet på 12 mnd - det anbefales at du bestiller ny time for rebehandling av bilen din om ca 11 måneder - du vil motta sms fra oss hvor du kan booke ny time automatisk.

 

 

 

Husk at du ikke skal vaske bilen din med kjemikalier de neste 7 dagene, men bilen kan gjerne avspyles med kaldt vann da dette hjelper herdingen. Svampvask etter disse dagene anbefales da lakken støter ut lakkbehandlingen når herdingen er fullført, dette kan også fjernes med pusseskinn eller mikrofiberklut.

 

Alle høyholdbarhets vokser ”svetter” ut igjen i lakken. Dette er kun et positivt holdbarhetstegn og fjernes enkelt ved den første påkrevde svampvasken. Vær oppmerksom at bilen kan se ”skjollete” ut i dagene etter behandlingen. Dette er fordi lakken bruker noen dager på å herde, men dette blir borte etter den første obligatoriske svampvasken.

 

Nedenfor kan du se et utvalg av videoer for å se hvordan vi utfører behandlingen. Vi polerer alt av kjøretøy. Følg oss på Youtube for jevnlige oppdateringer!