Om oss

Poleringskongen er ett veletablert firma og er landets mest komplette bilpleiesenter. 

Med oppstart 1. Juni 2006 har vi på disse 14 årene etablert en meget solid kundebase og ett godt rykte i hele mjøsområdet og innlandet generelt. 

Vi har en solid base med faste kunder som kommer igjen år etter år.

Poleringskongen AS omsatte bilpleietjenester for 11 millioner i 2019.

 

Vi er norgeskjente for vår reparasjons og oppfargingsteknikker av skinnseter.

Biler og seter kommer langveis fra for å reparere skader hos oss.

Hullskader med omkrets på opptil 3-4 cm kan repareres og vår skinnfarge har samme holdbarhet som orginalfargen på setet ditt, i de fleste tilfeller vil også reperasjonen være så godt som usynlig.

Fornøyde kunder er grunnlaget for oss og derfor er vi meget opptatt av å levere en best mulig pleie på din bil eller båt - vi bruker den tiden som trengs og har kvalitet i alle ledd.

Trenger du produkter til å utføre pleie for egenhånd vet vi hva som fungerer, og har produktene på lager, eller bestiller de for deg med ankomst minimum 3 dager etter forespørsel.

 

Profesjonell bilpleie øker bilens verdi:

Jevnlig vedlikehold av bilen sørger for at den holder seg godt i utseende og i bruktbilpris, går du derimot med planer om å selge bilen din kan det være store gevinster å hente ved å levere bilen inn til profesjonell pleie hos oss.

De visuelle inntrykkene av en bruktbil utgjør hele 70-80 % av beslutningsprosessen. Den faktiske kostnaden ved å levere bilen til oss for shining vil du i de aller fleste tilfeller faktisk ikke bare få igjen, men også kunne sitte igjen med en god avanse i forhold til å selge bilen som den "står".

En nypolert og nyrenset bil vil alltid se mye mer innbydende ut enn en bil som kun er vasket og støvsugd.

Ta med bilen til oss før du skal selge eller verdivurdere den, det vil garantert lønne seg, og salget vil gå betraktelig raskere.

Send oss en melding