Om oss

 

Poleringskongen er et veletablert firma og er landets mest komplette bilpleiesenter. 

Siden 2006 har vi levert bilpleietjenester og tatt vare på tusenvis av biler. På disse 17 årene har vi etablert en meget solid kundebase med faste kunder som kommer tilbake år etter år, og ikke minst et godt rykte i hele mjøsområdet og innlandet generelt. 

Poleringskongen AS omsatte bilpleietjenester for 18,5 millioner i 2021.

 

 

Vi er norgeskjente for våre reparasjons- og oppfargingsteknikker av skinnseter.

Folk kommer langveis fra for å reparere skader på biler og seter hos oss. Vi kan reparere hullskader med omkrets på opptil 3-4 cm, og vår skinnfarge har samme holdbarhet som orginalfargen på setet ditt. I de fleste tilfeller vil også reparasjonen være så godt som usynlig. Grunnlaget vårt er fornøyde kunder, og vi er derfor meget opptatt av å levere best mulig pleie på din bil eller båt – vi bruker den tiden som trengs og har kvalitet i alle ledd.

 

Trenger du produkter til å utføre bilpleie på egenhånd vet vi hva som fungerer! Om vi ikke allerede har produktene på lager bestiller vi de for deg med ankomst senest 3 dager etter forespørsel.

 

 

Profesjonell bilpleie øker bilens verdi.

Jevnlig vedlikehold av bilen sørger for at den holder seg godt i utseende og i bruktbilpris. Går du derimot med planer om å selge bilen din kan det være store gevinster å hente ved å levere bilen inn til profesjonell pleie hos oss.

De visuelle inntrykkene av en bruktbil utgjør hele 70-80 % av beslutningsprosessen. Den faktiske kostnaden ved å levere bilen til oss for shining vil du i de aller fleste tilfeller faktisk ikke bare få igjen, men også kunne sitte igjen med en god avanse i forhold til å selge bilen som den "står".

En nypolert og nyrenset bil vil alltid se mye mer innbydende ut enn en bil som kun er vasket og støvsugd.

Ta med bilen til oss før du skal selge eller verdivurdere den – det vil garantert lønne seg, og salget vil gå betraktelig raskere.