Ozonbehandling

Luktfjerning: (Inkluderer full innvendig rens av bil):

Seter og stoff  blir renset med våtrensemaskin (skinnseter blir renset og oppkremet med egnet skinnbehandlingsmidler), plastikk og vinduer blir grundig vasket, luftdyser blir grundig rengjort - her går vi ekstremt grundig tilverks over hele bilen innvendig  stå over natten for tørking

2 dager går med til rens og tørk av bilen mens den står i 4 hele døgn med doble ozongeneratorer i seg for å fjerne lukten i bilen.

Etter 4 dager tas ozongeneratorene ut av bilen og den luftes i ett par timer før vi kjører en egen kuperensemaskin inne i cockpiten.

Hele bilen blir deretter vasket opp igjen innvendig da ozonmaskinen legger ett tynt lag som må fjernes.

Poleringskongen blir brukt av forsikringsselskaper over hele distriktet på krevende luktfjerningsjobber. 

Liten bil: 8000,- Stasjonsvogn: 9000,- Stor bil (Suv mm) 10000,- Hiace (7 seter): 12000,-

Slik utfører luktfjerning innvendig i bilen:

Ozongeneratorene opererer på velkjente forskningsprinsipper - luft blir ført inn i et elektronisk utladningsfelt som blir produsert ved høy spenning. Resultatet av utladningene er en aktiv oksygenblanding som inneholder alle tre former for oksygen - O, 02 og O3. Ozon er svært aktivt og reagerer med organsike luftmolekyler som dreper bakterier ved å ta livet av den proteinlignende struturen til mikroorganismene. 

Ettersom ozongassen er giftig må hele bilen vaskes opp igjen for å bli kvitt det giftige belegget som har lagt seg i bilen.

Vi renser også lufteanlegget innvendig med kuperensemaskin med både desinfisering og godlukt,

Poleringskongen garanterer at lukten og bakteriene i bilen blir borte med denne behandlingen - 6 mnd garanti!

Lyst på Ozonbehandling? - Kontakt oss



Eller ring oss på 970 74 233