Vaskehall

Vi har byens eneste døgnåpne selvvaskehall.


I våre 6 døgnåpne selvvaskehaller finner du alt du trenger for en skinnende ren bil! Du finner avfetting, skum og høytrykkspyler på hver side av bilen - samt underspyler! Èn av hallene er en storhall som er perfekt for deg med bobil eller lastebil. Enkelt å bemanne - enkelt å betale. Velkommen til våre nye lokaler i Damsletta 15, Hunndalen.

 

Storbilvasken er 19 m lang og 6 m bred. Plass til bobil, traktor og lastebil.

  

Våre vaskehaller er antageligvis landets beste!

Hver vaskehall har avfetting, skum og høytrykksspyler på hver side av bilen slik at du slipper å dra slangen over bilen når du vasker. På den måten unngår du riper. Vaskehallene er enkle å bruke, og det er enkelt å betale via bankkort, app, fakturakort eller forhåndsbetalte kort. Last ned appen Prowash for å kunne legge inn bankkortet ditt eller betaling via vipps.

 

For å komme inn i hallene kjører du frem til vaskeporten og ringer tlf 02534.

Tast 1 og deretter nummeret på porten du ønsker å åpne. Dette står også beskrevet på vaskeporten. Se videoen nedenfor.

 

  

Det er lys utenfor hver port slik at man enkelt ser hvem som er ledige. Svabere og matteklyper finnes i hver hall, og vaskehall nr 3 og 4 har våtstøvsuger tilgjengelig.

 

 

Nå har vi fått underspyler i hall nr 4!

I vaskehall nr 4 finner du en vanvittig effektiv underspyler som leverer hele 200L/Min. Underspyleren aktiveres via touchskjermen - vi anbefaler minimum 15 sekunder for å få ordentlig effekt av underspyleren.

 

 

 

NB!! Portene lukker seg automatisk etter 20 sekunder.

I praksis vil det si at porten går opp og står på toppen i 20 sekunder før den beveger seg nedover igjen. Bryter man sensoren som er i nedkant i innkjøringen av porten vil den gå opp igjen og nedtellingen begynner på nytt. Alle skader og kostnader ved påkjøring av porter vil bli fakturert i sin helhet til brukeren som kjører på den. 

 

Anlegget har en pauseknapp slik at avfetting og såpen kan få fungert som det skal på bilen. OBS. Anlegget er videoovervåket. Dersom vaskehallene anvendes til andre ting enn vask vil vedkommende bli fakturert 500 kr timen.