Drop Off - Keramisk Lakkbeskyttelse

Drop Off keramisk lakkbeskyttelse/lakkforsegling er et unikt hybridprodukt. Denne lakkbeskyttelsen tåler alle typer av avfetting bedre enn tidligere generasjoners lakkbeskyttelse, som voks- eller polymerbaserte. Drop Off filmen holder i 5 år om bilen vaskes regelmessig på profesjonell måte.

Priser:
Liten bil: 7000 kr
Personbil: 8000 kr
SUV 9000 kr
Transporter 10000 kr

Ved bruktbil tilkommer lakkrens på kr 1900,- - dette må utføres før Drop Off behandlingen kan legges på bilen. Vi kjører 3 stegs lakkrens for å fjerne så mye riper som mulig.

Vedlikeholdsvask gjøres hver 12 mnd og koster 1800 kr inkl mva - da fjerner vi kjemisk alt av salt og forurensing som har kommet på bilen før vi rebehandler den med en ny topcoat med keramikk. 

Timebestilling gjøres på post@poleringskongen.no eller tlf 970 74 233

Drop Off behandlingen utføres på en arbeidsdag - men bilen må stå over natten for herding. Husk at bilen ikke skal vaskes med noe form for kjemikalier de første 14 dagene etter behandlingen.

200 behandlinger hittil i 2017 - (05.11.2017)

Importøren Enger & Hedlund spanderte kake da vi passerte 200 Drop Off behandlinger 05.11.2017

 

Slik gjøres behandlingen:

 

Unik test gjort av Statens Provningsanstalt

Drop Off er den eneste lakkbeskyttelsesproduktet siden 1989, som har utført en vasketest hos Statens Provningsanstalt i Sverige. Testen viser uforandret lakkoverflate etter 150 bilvask!

Drop Off er en av markedets desidert beste lakkbehandlinger.

Denne lakkforseglingen tåler avfettingsmidler, veisalt, surt regn, uv-stråler, sollys, frost, fugleavføring overlegent bedre enn de tradisjonelle metoder for lakkbeskyttelse.

Vår keramiske lakkbeskyttelse har en holdbarhet på opptil 5 år uten kostbare etterbehandlinger. For å beholde garantien skal bilen inn til en kontrollvask 1 gang pr år.

Drop off behandlingen imponerer med sin suverene motstandsdyktighet imot riper og en glans som er fullstendig enestående.

Bilder av noen biler vi har utført behandlingen på: