Chiptuning

Vi selger og monterer kvalitets chiptuning fra DTE-Systems.


 

 Chiptuning kan monteres på alle typer turbodiesel motorer, enten det er traktor, lastebil, buss, eller vanlig personbil. DTE Systems har drevet med chiptuning siden 1996 og går for å være en av markedets beste leverandører.

 

Fordelen med chiptuning er at det er enkelt å montere og man opprettholder alle feilsøkingsfunksjoner og styreenheten i motoren. Man kan ikke spore at en bil har vært chiptunet, noe som er spesielt gunstig ettersom man da opprettholder nybil garantien.

 

Chiptuning fra Dte-systems er i tillegg Tüv godkjente, så du kan registrere endringene i vognkortet om du ønsker det. Bestill time hos oss for å chiptune bilen din, vi monterer og konfigurerer for deg og er i tillegg behjelpelige med spørsmål angående chiptuning.

 

Priser er fra kr 4749,- inkl mva og montering.
Alle våre chiptunings pakker er leveringsklare innen 2 arbeidsdager og monteres etter timeavtale. Bestill time til bilen din i dag, du vil ikke angre

 

 

 

 

 

 

 

Chiptuning øker hesteantallet og dreiemomentet (nm) med opptil 30% i bilen din, samtidig som den senker drivstoff forbruket med inntil 20%. 
Pedalbox: Gasspedaltuning