Støydemping

Vi leverer støydemping under bilen som reduserer bilens hjulstøy med ca 30%.


Sliter du med hjulstøy?

Nye biler sliter med betydelig mer hjulstøy enn før og dette er et irritasjonsmoment for mange som har kjøpt seg ny bil de senere årene. Bilprodusentene er opptatt av å spare vekt og CO2 utslipp og en av ulempene er at bilene støyer mye mer i cockpiten enn før.

 

Vi leverer støydemping under bilen som reduserer bilens hjulstøy med ca 30 % - vi påfører over 6 kg med vannbasert støydempingsmasse under alle 4 hjulhusene samt under bilen som standard. 

 

Pris: 9000 kr inkl mva

 

 

Slik gjør vi behandlingen:

 

 

Info fra leverandøren:

Noxudol lyddemping

Det at vibrasjoner kan forårsake sjenerende lyd i f eks kjøretøy, båter og ventilasjonskanaler er et velkjent problem. Først og fremst er det i konstruksjoner av metall, plast og glassfiber hvor disse strukturoverførte lyder oppstår. Noxudol lyddempingsmasse er en effektiv og tidsbesparende måte å forebygge strukturoverført lyd på.

 

Høy dempingsfaktor, lav vekt
Noxudol Lyddempingsmasse har dokumentert høy dempingsfaktor, lav vekt og er enkel å påføre. Dette er noen av de egenskaper som blant annet skipsverv, togprodusenter og bil- og lastebilindustrien verdsetter. Påføres med pumpeutstyr eller pensel. Arbeidstiden kan minskes med opp til 80% ved å bruke Noxudol i stedet for tradisjonelle lyddempingsmaterialer. Meget god vedheft og fleksibilitet i kulde gjør at lyddempingsmassen sitter ordentlig på underlaget. Lyddempingsmassen absorberer kun en liten mengde vann, og kan derfor brukes der man vil kombinere lyddemping med kondens- og slitasjebeskyttelse.

 

Løsningsmiddelfri og overmalingsbar
Noxudol lyddempingsmasse er vannbasert og inneholder dessuten rustbeskyttelsesinhibitorer som gir en korrosjonshemmende effekt.

En påføring gir en tykkelse på 1 mm tørr film. For best lyddempende effekt anbefales en tykkelse på 1,5-2mm tørr film. Når massen har tørket fullstendig kan den overmales med de fleste farger.

 

Referanser på støydemping kan leses om her.