Ozonbehandling

Ozonbehandling - fjerner røyklukt, oppkastlukt, bakterier og annen uønskede lukter i bilen. 


Luktfjerning (Inkluderer full innvendig rens av bil)

Seter og stoff blir renset med våtrensemaskin (skinnseter blir renset og oppkremet med egnet skinnbehandlingsmidler), plastikk og vinduer blir grundig vasket, luftdyser blir grundig rengjort - her går vi ekstremt grundig tilverks over hele bilen innvendig.

 

Bilen må stå hos oss i 5 hele dager. 2 dager går med til rens og tørk av bilen, og den står i 3 hele døgn med doble ozongeneratorer i seg for å fjerne lukten i bilen. Etter 3 dager tas ozongeneratorene ut av bilen og den luftes i et par timer før vi kjører en egen kuperensemaskin inne i cockpiten. Hele bilen blir deretter vasket opp igjen innvendig da ozonmaskinen legger ett tynt lag som må fjernes. Poleringskongen blir brukt av forsikringsselskaper over hele distriktet på krevende luktfjerningsjobber. 


Vi garanterer at lukten og bakteriene i bilen blir borte med denne behandlingen.

 

Priser

Liten bil - 10500 kr

Stasjonsvogn - 11500 kr

Stor bil (Suv mm) - 12500 kr

Hiace (7 seter) - 13600 kr

 

Slik utfører luktfjerning innvendig i bilen:

 

 

 

Ozongeneratorene opererer på velkjente forskningsprinsipper - luft blir ført inn i et elektronisk utladningsfelt som blir produsert ved høy spenning. Resultatet av utladningene er en aktiv oksygenblanding som inneholder alle tre former for oksygen - O, 02 og O3. Ozon er svært aktivt og reagerer med organsike luftmolekyler som dreper bakterier ved å ta livet av den proteinlignende struturen til mikroorganismene. 

Ettersom ozongassen er giftig må hele bilen vaskes opp igjen for å bli kvitt det giftige belegget som har lagt seg i bilen. Vi renser også lufteanlegget innvendig med kuperensemaskin med både desinfisering og godlukt.

 

Poleringskongen garanterer at lukten og bakteriene i bilen blir borte med denne behandlingen - 6 mnd garanti!